Open DOors

“Denk aan de gevangenen alsof je met hen gevangen was; aan hen, die mishandeld worden, als mensen, die ook zelf een lichaam hebt.” Hebreeën brief 13 vers 3.

Vanaf het begin, in de eerste eeuw al, werden christenen vervolgd. Tot op de dag van vandaag. Nu wereldwijd omdat het getuigenis van Jezus over de hele wereld verspreid wordt.

In april, mei en juni is de zendingscollecte in de Sionskerk bestemd voor het werk van stichting Open Doors. “Open Doors” zoekt de vervolgde kerk op en helpt waar mogelijk. In de hal van de kerk zal een informatie tafel staan.

Aan de muur de wereldkaart waarop je kunt zien waar de kerk het hevigst vervolgd wordt en de landkaart van dat land.

Op de plank informatie materiaal om mee te nemen en te gebruiken.

Op de tafel een kleine uitleen bibliotheek over zending en de vervolgde kerk.

Stichting Trans World Radio bereikt met radioprogramma’s christenen in landen en gebieden die voor het evangelie gesloten zijn.