Boekenmarkt 14 oktober 2023

Als Kerk en Israël commissie vindt er na de corona weer een boekenmarkt plaats. De opbrengst is dit jaar voor de Stichting Struikelstenen Zwolle.

De boekenmarkt begint om 9.30 uur en stopt om 12.30 uur.

We verkopen o.a. streekromans, thrillers, romans, kookboeken en ander leesmateriaal. Ook is er een stand aanwezig van de Stichting Christenen voor Israël uit Nijkerk. Ook wordt er koffie en thee geschonken tegen een kleine vergoeding.

Mocht u nog boeken willen schenken dan kunt u van maandag tot en vrijdag contact opnemen met Jan Mulder op telefoonnummer 038 – 452 74 31.
Ik ben bereikbaar van 18.30 – 19.30 uur

Jan Mulder, mede namens de andere commissie – leden.