Onze website is al enige tijd oud en toe aan vervanging. Zo werkt de nieuwe website sneller en – voor u als bezoeker en voor ons als beheerders – eenvoudiger. Tegelijk met onze kerk worden ook de websites van de andere wijkgemeenten van de Protestantse Gemeente Zwolle vernieuwd. Alle websites zijn eind van dit jaar operationeel. De gezamenlijke stijl benadrukt het ‘wij horen bij elkaar’. Maar het is ook functioneel. Alle websites draaien voortaan op hetzelfde systeem. Hierdoor kunnen we als kerken bijvoorbeeld makkelijk informatie uitwisselen, en het bespaart kosten. De nieuwe website is nieuw en fris. Maar dezelfde vertrouwde plek om elkaar digitaal te ontmoeten en inspireren.

Op donderdag 5 oktober proberen we alle artikelen, kerkdiensten, activiteiten en nieuwsrubrieken online te krijgen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Met vriendelijke groeten,

Menno de Visser,