Digitaal collecteren

Was u al vertrouwd en bekend met het gebruiken van de Kerkgeld app? Helaas moeten wij u meedelen dat deze per medio november 2020 plaats gaat maken voor een nieuwe app genaamd Appostel. Het is te adviseren deze nu al te installeren en in gebruik te nemen op uw smartphone en/of tablet. U kunt met hulp van uw bestaande inloggegevens toegang krijgen tot Appostel. Daarna kunt u het beste de Kerkgeld app verwijderen. Had u nog saldo (tegoed) staan op de kerkgeld app? Dan gaat dit automatisch mee naar de app Appostel. Is de digitale app nieuw voor u? Dan adviseren wij u ruimschoots de tijd te nemen voor de installatie en eenmalige registratie. Meer informatie over het gebruiken van deze app: Klik hier.