Het geven van uw gaven

Uw gaven kunt u op diverse manieren geven. Graag vertellen we u welke deze zijn:

Handmatig overmaken op

• ibannummer NL 55 INGB 0001 2128 88
    t.n.v. wijkkas Sionskerk
  • ibannummer NL 55 RABO 0387 337 040
    t.n.v. Diaconie Sionskerk

Via de Appostel app

Digitaal zonder de Appostel app (Vanaf iedere dinsdagochtend al beschikbaar voor de eerstvolgende kerkdienst)

In de kerk

• Voorafgaand of na de kerkdienst contant in de schalen op de tafel (bij binnenkomst in de grote kerkzaal)

Bij elke kerkdienst (op de homepagina) staan de collectedoelen.